Om Advania

Advania vill göra det enkelt att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland.

Advania är etablerade som ett av de ledande IT-tjänsteföretagen på marknaden. Genom ett komplett utbud från försörjning till värdeadderade tjänster hjälper vi våra kunder med allt från traditionell IT till IT-driven innovation. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Advanias rötter går tillbaka till 1939 när en isländsk entreprenör grundade en reparationsverkstad för kontorsutrustning i Reykjavik. Under de följande decennierna utvecklades tre separata filialer av IT-företag i tre nordiska länder, Island, Sverige och Norge. 2012 gick de samman i ett företag och Advania bildades. Sedan dess har flera nordiska företag förvärvats och fusionerats med Advania som nu finns representerat i samtliga nordiska länder.

I Sverige har Advania 1 300 medarbetare på 14 orter och kan därmed säkerställa personlig service och närvaro över hela Sverige.

Besök gärna vår hemsida: www.advania.se Och följ oss på instagram @lifeatadvania och på facebook  https://www.facebook.com/advania.se